Yenilikçi üretim teknolojileri...

KETEM Mobil Tırı ESALBA'da

KETEM Mobil Tırı ESALBA'da

25 Mayıs 2024 Cumartesi

Sürdürülebilirlik, insan ile başlar. Bu yüzden de çalışanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Çalışanlarımızın sağlıklı ve mutlu olması, hem bireysel başarılarını hem de şirketimizin genel performansını olumlu yönde etkiliyor.

Bu bağlamda, T.C. Sağlık Bakanlığı`na bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi Danışmanlığı (KETEM) ile iş birliği yaparak kadınlara yönelik çalışanlarımıza yönelik kanser, tarama ve erken teşhis konularında kapsamlı bir eğitim düzenledik. KETEM yetkilileri tarafından şirketimizin eğitim salonunda verilen bu eğitimde, kanser hastalıklarında hücrelerin erken teşhis edilmesinin ve hastalığın vücuda yayılmadan önlenmesinin tedavinin başarıya ulaşmasında ne kadar kritik olduğu anlatıldı. Eğitim boyunca sık sık tekrarlanan `Erken Teşhis Hayat Kurtarır` hatırlatması ile kadın çalışanlarımızın konuyla alakalı farkındalığının ve bilgilerinin arttırılması hedeflendi.

Eğitimin ardından, üretim tesisimizin bahçesinde bulunan KETEM Mobil Tarama Tırı`nda, 30 yaş üzerindeki kadın çalışanlarımızın çeşitli tarama ve testleri yapıldı. Hayat kurtarıcı erken teşhisin farkındalığı ile yaş kriterleri tutan tüm kadınlarımız tetkiklere katıldı. Biz inanıyoruz ki bu tür sağlık hizmetleri çalışanlarımızın ve dolayısıyla ailelerinin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyor. Sağlıklı birey sağlıklı aileyi; sağlıklı aile ise sağlıklı toplumu yaratıyor.

Sürdürülebilir bir gelecek doğru ilerlerken, insan sağlığını ve refahını merkeze alan yaklaşımlarımızı sürdürmeye kararlıyız. Bu tür eğitimler ve sağlık kontrolleri, sadece çalışanlarımızın sağlığını korumakla kalmıyor, aynı zamanda toplumsal bilinçlenmeye de katkı sunuyor.

KETEM yetkililerine ve önce sağlık diyerek eğitim ve taramalara katılan tüm kadın çalışanlarımıza teşekkür ederiz. 

#sustainabilityisfirst

Diğer Haber Başlıkları