Yenilikçi üretim teknolojileri...

TRAGEN Global Olma Yolunda

TRAGEN Global Olma Yolunda

14 Haziran 2024 Cuma

TRAGEN, Global Bir Marka Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor - Ekonomi Gazetesi Haberi

TRAGEN markasıyla TURQUALITY programına dahil olan Esalba Metal Sanayi, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren Esalba Metal Sanayi, ankastre pişirme grubu ürünleri markası TRAGEN ile uluslararası alanda markaların rekabet gücünü artırmayı hedefleyen en prestijli destek programlarından biri olan TURQUALITY® programına dahil oldu.

Eskişehir`den Dünyaya Açılıyor

Elde ettikleri başarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tragen markasının üst düzey yöneticileri, “2017 yılında girdiğimiz marka destek programı son derece verimli geçti. Bu süreçte en prestijli programa geçmek için hazırlıklarımızı sürdürdük. TURQUALITY® sürecinde sıkı bir çalışma ve denetim süreci geçirdik. Ticaret Bakanlığı tarafından atanan denetim firmasının ön incelemeleri ve değerlendirmeleri sonucunda kapsama alınmaya hak kazandık. Bu gelişme ile TRAGEN markamızı Eskişehir`den tüm dünyaya ulaştıracağız.” diye konuştu.

Bu program pek çok Türk markasını küresel anlamda geliştirip büyüttüğünü vurgulayan yetkililer, “Bir Türk markası olarak dünyaya açılmak gurur verici. Ülke ekonomisine ve Türk malı imajına sunacağımız katkı için mutlu ve gururluyuz” ifadesini kullandı.


Diğer Haber Başlıkları